Startsida

Nya Vårdcentralen Kortedala Torg

Nya Vårdcentralen Kortedala Torg är en godkänd vårdcentral inom VG Primärvård. Vi har varit verksamma sedan 2009 och har idag 8 300 listade patienter. Vi välkomnar alla patienter på jämlika villkor oavsett kön, ålder, etnicitet, religiös eller politisk uppfattning, kulturell bakgrund eller sexuell läggning.

Vi har 34 medarbetare och 7 fasta läkare som finns här för att ge Dig en god och säker vård. Alla våra läkare har svensk specialistlegitimation eller är ST-läkare i allmänmedicin. Uppdraget avser att bedriva en primärvårdsmottagning med vårdcentral, inklusive allmänmedicinsk läkarmottagning, hemsjukvård, läkarbesök på särskilt boende, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning, astma-kol mottagning, diabetesmottagning samt psykosocialt omhändertagande i form av stödsamtal, evaluering och korttidsterapi.

Till Dig som är 65 år eller äldre har vi mottagningen Seniorhälsa Plus, där vi erbjuder alla våra äldre listade patienter en årlig hälsokontroll, i vilken ingår bland annat blodtrycksmätning, puls, annan provtagning samt ett hälsosamtal. Vid eventuella fynd i samband med hälsokontrollen bokas tid för Dig till läkare för uppföljning.

Alla patienter som är listade vid vår enhet, liksom alla patienter som uppehåller sig inom vårt upptagningsområde och som behöver hjälp och vård som inte kan anstå är välkomna till vårdcentralen. Dessutom välkomnar vi alla olistade patienter som söker vård hos oss och vilkas vård är akut eller inte kan anstå.

Öppet alla dagar

  • Måndag – fredag 08:00 – 22:00
  • Helger och helgdagar 10:00 – 16:00

[column col=”1/2″]

Film

[button color=”#ffffff” background=”#1bc4de” size=”medium” src=”/informationsfilmer”]Se infomationsfilmer[/button]

[/column]

[column col=”1/2″]

Undersökning

[button color=”#ffffff” background=”#1bc4de” size=”medium” src=”/undersokning”]Till undersökning[/button]

[/column]